Jouw Ultieme Gids om Razendsnel een Webshop op Shopify te Starten!

[disclaim: Wanneer jij op 1 van de links in deze blogpost klikt verdien ik daar een compensatie voor. Dit kost jou niks extra’s. Alleen help jij mij om online geld te verdienen en kan ik dus mooie leuke en fijne berichten blijven schrijven om ook jou te helpen om online geld te verdienen]

Droom je van je eigen webshop? Een plek waar je jouw passie voor je producten kunt delen met de wereld? Maak die droom werkelijkheid! Met Shopify heb je in een handomdraai een fantastische webshop, en ik ga je precies vertellen hoe je dat doet.

1. Meld je aan bij Shopify

Begin jouw e-commerce avontuur door naar de Shopify website te gaan. Daar vind je een knop ‘Start je proefperiode van 3 dagen’. Klik hierop, vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord en de naam van je winkel. Kies iets unieks en boeiends – dit wordt jouw identiteit in de online wereld. Daarna betaal je voor de eerste 3 maanden 1 euro en afhankelijk van het plan wat je kiest zitten de kosten tussen de 5 en de 80 euro. Dat is helemaal aan jezelf!

2. Voeg je eerste producten toe

Zodra je binnen bent, is het tijd om je winkel tot leven te brengen. Ga naar ‘Producten’ en klik op ‘Product toevoegen’. Je kunt hier foto’s, een productbeschrijving, prijs en meer toevoegen. Vergeet niet om elk product een unieke en boeiende beschrijving te geven, zodat jouw klanten niet kunnen wachten om het te kopen!

3. Personaliseer jouw winkel

Jouw winkel moet net zo uniek zijn als jij. Ga naar ‘Thema’s’ en kies een thema dat bij jouw merk past. Je kunt kleuren, lettertypes en lay-outs aanpassen, zodat jouw winkel precies zo voelt als jij wilt. Maak het uniek, maak het jou!

4. Stel je betalings- en verzendmethoden in

Bij ‘Instellingen’ kun je jouw betalingsmethoden instellen en jouw verzendopties bepalen. Shopify maakt het gemakkelijk om alle populaire betalingsmethoden te accepteren, en je kunt kiezen uit verschillende verzendopties, zodat je precies kunt bieden wat jouw klanten willen.

5. Test je winkel

Voordat je de deuren van je winkel opent, wil je ervoor zorgen dat alles perfect werkt. Doe een testaankoop, bekijk je site op verschillende apparaten en zorg ervoor dat alles er geweldig uitziet en soepel werkt.

6. Open je winkel

Je hebt hard gewerkt, en nu is het tijd om je winkel aan de wereld te tonen. Ga naar ‘Instellingen’ en kies ‘Verkoopkanalen’. Voeg ‘Online winkel’ toe en klik op ‘Open winkel’. Gefeliciteerd, je bent nu een trotse winkel eigenaar!

Dus daar heb je het – jouw eigen webshop is nu een realiteit! Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over deze reis als ik. Je hebt een geweldige keuze gemaakt door Shopify te kiezen, en ik weet zeker dat je geweldig succes zult hebben. Vergeet niet, dit is jouw winkel. Maak het geweldig, maak het uniek, maak het van jou. Succes!

Home » blog » Jouw Ultieme Gids om Razendsnel een Webshop op Shopify te Starten!
mamempire
mamempire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *