Het Kiezen van het Juiste Shopify Abonnement: De Complete Gids voor Europese Ondernemers

[disclaim: Wanneer jij op 1 van de links in deze blogpost klikt verdien ik daar een compensatie voor. Dit kost jou niks extra’s. Alleen help jij mij om online geld te verdienen en kan ik dus mooie leuke en fijne berichten blijven schrijven om ook jou te helpen om online geld te verdienen]

Ben je klaar om je stempel te drukken op de wereld van e-commerce en overweeg je Shopify als jouw ideale platform? Goede keus! Shopify biedt een verscheidenheid aan plannen die perfect kunnen worden afgestemd op jouw specifieke zakelijke behoeften. In deze blogpost zullen we elk Shopify-abonnement in detail bespreken, om je te helpen de juiste keuze te maken voor je online winkel.

1. Shopify Lite (€8 per maand)

Shopify Lite is de perfecte keuze voor jou als je al een bestaande website of blog hebt en je wilt daar e-commerce functionaliteiten aan toevoegen. Met dit abonnement kun je producten rechtstreeks vanaf je website verkopen en betalingen accepteren via Shopify’s beveiligde betaalplatform. Het is een betaalbare en simpele manier om te beginnen met e-commerce zonder de noodzaak van het opzetten van een volledige online winkel.

2. Basic Shopify (€28 per maand)

Basic Shopify is het instapabonnement voor diegenen die een volledige online winkel willen creëren. Met dit abonnement krijg je toegang tot alle basisfuncties zoals het plaatsen van onbeperkte producten, het instellen van wereldwijde belasting- en valuta-instellingen, twee personeelsaccounts en een gratis SSL-certificaat voor veilige transacties. Dit plan is ideaal voor kleine bedrijven die net beginnen met online verkopen.

3. Shopify (€78 per maand)

Dit is het standaard Shopify-abonnement dat extra functies biedt die bijzonder nuttig zijn voor bedrijven die snel groeien. Met dit plan krijg je vijf personeelsaccounts, professionele rapporten voor beter inzicht in de prestaties van je winkel, en lagere kosten voor creditcardtransacties. Dit plan biedt je ook de mogelijkheid om cadeaubonnen en kortingscodes te creëren.

4. Advanced Shopify (€298 per maand)

Als je van plan bent om een groot online bedrijf te runnen of als je al een aanzienlijk verkoopvolume hebt, dan is het Advanced Shopify-abonnement perfect voor jou. Met 15 personeelsaccounts, geavanceerde rapportagefuncties, en de laagste kosten voor creditcardtransacties, biedt dit plan een krachtig platform voor gevestigde en groeiende bedrijven. Bovendien krijg je toegang tot geavanceerde functies zoals realtime vervoerder verzendtarieven.

5. Shopify Plus (Prijzen op aanvraag)

Shopify Plus is ontworpen voor grote bedrijven en high-volume handelaren. Het biedt een scala aan geavanceerde functies, waaronder API-integraties, uitgebreide beveiligingsfuncties, en toegewijde ondersteuning. Als je op dit niveau bent, zal een Shopify-vertegenwoordiger met je samenwerken om een prijs op maat te bepalen.

Het kiezen van het juiste Shopify-abonnement hangt helemaal af van je unieke bedrijfsbehoeften. Of je nu aan het begin staat van

je eerste online onderneming, of een gevestigd bedrijf hebt dat klaar is voor de volgende fase van groei, Shopify heeft een plan dat perfect bij jou past. Het mooie van Shopify is dat je altijd kunt beginnen met een kleiner plan en naarmate je bedrijf groeit, kun je overstappen naar een groter abonnement. Begin vandaag nog met jouw e-commerce reis en ontdek de eindeloze mogelijkheden die Shopify biedt voor jouw onderneming!

mamempire
mamempire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *