contact

Hallo daar,

Fijn dat je hier bent! Het betekent dat je contact met me wilt opnemen en daar ben ik ontzettend blij mee. Of je nu een vraag hebt, een idee wilt delen, of gewoon even wilt kletsen, ik sta open voor elk gesprek.

Jouw stem is belangrijk voor mij. Elk bericht, elke gedachte en elke suggestie die je me stuurt, helpt me om de content te creëren die jij wilt zien en de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt. Als je me een bericht stuurt, beloof ik je dat ik mijn best zal doen om zo snel mogelijk te reageren.

Zoals een goed gesprek bij een kop koffie, hoop ik dat onze online interactie oprecht en inspirerend zal zijn. Dus ga je gang, vul het onderstaande formulier in en laten we dit gesprek beginnen!

Stuur me een mailtje het mail adres is: Info@mamempire! Ik probeer mijn mailtjes binnen 24 uur te beantwoorden maar als drukke mama, ondernemer en werkzaam in de zorg lukt dat misschien niet altijd. Hopelijk heb je hier begrip voor.

Wees niet verlegen, neem vandaag nog contact met me op! Het is mijn passie om met jou in contact te komen, om van je te horen en om samen deze prachtige reis te maken.

Hartelijke groeten,

Jesica